Ebben a cikkben én célja, hogy általános áttekintést a szerkezet a Tarot és alapvető célja és értelme minden egyes szakaszában a fedélzet megmagyarázni.
Fogom kezdeni bevezetésével a főbb Arcana. A Major Arcana áll 22-kártyákat. Az én saját véleménye, és mi a valószínű többségének véleménye szerint a Tarot olvasók, ezeket a kártyákat a legfontosabb kártyát a pakliban. Ezek a térképek részletesen lelki állapotát egy személy, és határozzák meg a területeket, ahol a figyelmet a lelki növekedés. Lényegében ezeket a kártyákat tükrözik a "belső én" és spirituális jelentősége.
A legegyszerűbb módja annak, hogy tanulmányozza és megértse a növekedési szakaszaira, hogy ábrázolja a nagy arcana egyáltalán nézi, mint a történet beszállás "The Fool 'az útját az életben.
A Tarot ábrázolja a mozgás a fő "The Fool '0 óta első megjelenése a nagy arcana végéig, amikor elérte a" The World ". Ez az utolsó kártya a nagy titkot, kulcs 21 és az a pont, ahol befejezte az életciklus az evolúció. Az ő első pont a kifejezés, ami őt egy szikrája felvilágosult isteni tökéletesség, a szemben a vizsgálatokban az élet és tapasztalja a tanulságokat mind a pozitív és negatív jellege megkövetelt minden személy növekedni és fejlődni amíg nem kap elég bölcsesség és a megértés az élet, hogy újra, egy felvilágosult, hogy kötetlen. Elérése után az ebben a szakaszban "A Bolond" alakult ki az ugyanazon tudatállapot volt, amikor megérkezett a Föld síkján.
A következő rész a kártyák a kiskorú Arcana. Ezek a kártyák hozzá teljessége és mélysége, hogy az adatokat a főbb Arcana. A kisebb Arcana képviseli a "külső élet", például a kapcsolatok, rendezvények, munka és minden projekteket, amelyek jelentősen befolyásolhatják a hangulat ember pszichológiai értelemben, amint azt a nagy titokzatos.
Jelenleg 40 kártya a kisebb rejtély, amelyek négy egyedi panaszokkal .. Ezek a ruhák a poharak, pálca, kardok és érmék. Talán ismeri ezeket a ruhák, amelyek hasonlóak a cím jelenik meg a rendszeres pakli játékkártya, ahol szív, ásó, klubok és gyémánt. A négy szín a kiskorú misztikus szabályozza a négy elem a föld, víz, tűz és levegő. Angolul így hangzik:
Pálca - Tűz, hogy a kreatív energia és az ambíció uralkodik.
Cups - Víz, hogy az érzelmek, a szeretet, az érzelmek és a tudatalatti uralkodik.
Swords - Air, amely racionális gondolkodás, a logika, az értelem és a tudatos elme uralkodik.
Coins - Föld anyagi megnyilvánulás, a fizikai növekedés, pénzügyi és ipari szabályokat.

Szerző: Dr. Kulcsár Ferenc  2012.11.15. 23:56 Szólj hozzá!

Címkék: más kártya cigánykártyával

A bejegyzés trackback címe:

https://joslasciganykartyaval.blog.hu/api/trackback/id/tr434909471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása