A képesség, hogy azt jósolják, hogy almát fog esni a földre, amikor esik a tudományosan igazolható állítás, és nem követeli meg, hogy az elmélet a gravitáció, hogy ez több tudományos. Azonban az elmélet a gravitáció lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük cigánykártya jóslás, miért nem csak az alma a földre esik, hanem számos más jelenség, mint hogy miért bolygók körül forog a Nap és a Hold kering a Föld körül. A hatalom egy tudományos elmélet az, hogy képesek vagyunk cigánykártya jóslás, hogy a jóslatok arról, hogy más jelenségek bővíteni, de a hiánya a jó elméletek nem megismételhető kísérlet kevésbé tudományos.
Általánosságban, a 12 állatövi jegy vannak osztva mind férfias és nőies, pozitív és negatív, vagy aktív és passzív. A férfias jelek Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas és Vízöntő, mivel a női megjelölések Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak és a Halak. Ha nem biztos abban, hogy a fórumon cigánykártya jóslás, kattintson ide, hogy megtudja.

A kvaterner vegyületek három szám - ez azt jelenti, hogy a 12 állatövi jegy van három kategóriába sorolhatók a négy lemez minden. Ezeket nevezik a bíboros jelek, a rögzített jeleket és változékony jelek.
A bíboros jelek Kos, Rák, Mérleg és Bak amelynek jeleit dinamikus változás, a mozgás és a nagy vitalitást.
A Fix jelek Bika, Oroszlán, Skorpió és Vízöntő és kapcsolódnak stabilitás earthiness és az erőt. Annak meghatározása, hogy a rögzített megjelölések ki formájában nagy akaraterő.
A bolygók bolygók keringenek a Nap körül, és úgy gondolják, az asztrológia nem csak a földi eseményeket, hanem az élet egy hatással van a földön. A különböző konfigurációk és szempontjai ezek a bolygók teremt finom erők, amelyek a biológiai, mentális és érzelmi állapotok az egyének. Asztrológia úgy véli, hogy ezek a bolygók valóban befolyásolják sorsunkat. Ha megértjük az ismételt hatnak egyes konfigurációk és szempontokat, asztrológusok is meghatározza a sorsát az egyének a támogatás történelmi észrevételeket.

Vannak kilenc bolygó, hogy tudatában vagyunk eddig cigánykártya jóslás, hogy pályája a nap. 1992 óta egy pár extra felfedezett bolygók más csillagok körül. Védikus asztrológusok azt állítják, hogy vannak olyan al-bolygók és a csomópontok, Rahu (North Lunar Node) és Ketu (South Lunar Node).
Van egy rendje a bolygók cigánykártya jóslás általában jelzi kifelé távol a Nap - Merkúr, Vénusz, Föld, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, Észak-és Dél-Node Node.

Plútó nem mindig a legtávolabbi bolygó a Naptól, hanem azért, mert az erősen excentrikus pályán mozog az utat a Neptune körülbelül 20 év 248 év.

Szerint az asztrológia a bolygók minősülnek személyes és személytelen cigánykártya jóslás. A belső négy bolygók - Merkúr, a Vénusz és a Mars is - a személyes bolygók mivel a következő öt, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz és a Neptunusz és a Plútó - úgynevezett személytelen. Rahu és Ketu lehet tekinteni, homályos és néha személyes és máskor személytelen. Ezek is nevezik árnyékos bolygó vagy cigánykártya jóslás különleges energia.

Szerző: Dr. Kulcsár Ferenc  2012.11.19. 00:24 Szólj hozzá!

Címkék: cigánykártya-jóslás

A bejegyzés trackback címe:

https://joslasciganykartyaval.blog.hu/api/trackback/id/tr164913830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása