Domino az egyik legrégebbi formája a jóslás a világon. Jóval azelőtt, dominó szerzett népszerűségét, mint a játék, a kínai használta dominó megjósolni a jövőt. Az évszázadok során a Dominó volt, és még mindig használja látnokok sok különböző kultúrák, mint egy hatékony eszköz, megjósolni a jövőt. Az értelmezések nagyban különböznek kultúránként. Egyes látnokok tűnik kicsit, de súlyos következményekkel járhat, míg mások csak jó. A Dominó Oracle erősen hajlik felé a pozitív oldala a dolgoknak. Ha mások is megjósolni katasztrófa, miénk összpontosít cselekvés és változás. Röviden, úgy tervezték, hogy felhatalmazza a felhasználót, és nem azokat a rosszkedv.
Annak érdekében, hogy a mérés válasszon olvasata a következő, és kattintson a "Shuffle és olvasása" linkre.

Számmisztika az ősi gyakorlat átalakítása leveleket szám (A = 1, B = 2, C = 3, stb), és összehasonlítja az eredményeket a rejtett szavak közötti összefüggéseket felfedezni. Ellentétben a modern numerológia (amely körül forog értelmezése az egyes szám), ez az ősi formája számmisztika (más néven isopsephia vagy gemátriája) összpontosít listák szavak, nevek és dátumok numerikus értékek megegyeznek a saját számérték egy bizonyos módon. A napi olvasmányok itt kínált egyesíti a születési dátum és a születési neve az aktuális dátum a szavak különösen fontos ahhoz, hogy felfedezze az Ön számára ma. További információért, akkor létrehoz egy személyes profilt magának, vagy a kedvenc híresség. Értelmezés előírja, figyelem a részletekre, de az előnye a tiszta számmisztika, hogy a mérések teljes mértékben objektív - akkor is ellenőrizze a matek magad. Ha szeretne többet megtudni a számmisztika, nézd meg a boltban.

http://joslasciganykartyaval.blog.hu/2012/11/19/ciganykarty-joslas-aluljarokban

Szerző: Dr. Kulcsár Ferenc  2012.11.19. 00:29 Szólj hozzá!

Címkék: különbség cigánykártya cigánykártya-jóslás

A bejegyzés trackback címe:

https://joslasciganykartyaval.blog.hu/api/trackback/id/tr974913832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása