A Cigánykártya megmutatja annak fontosságát, hogy egyensúlyt kell tartani az életünkben. Nélküle elérése és fenntartása az egyensúlynak eredő károkat hozhat nekünk vagy pszichológiai, vagy fizikai jellege vagy a kettő kombinációja tényező attól függ, természetesen a saját életkörülményeik.
Az elv a négy szín és az elemek azt fentebb kifejtettem felbecsülhetetlen értékű a dolog, és igényelnek az egyensúlyt az összes őket a sikeres a projekt, hogy elkezdjük érkezik. Az elem a tűz és pálca hozza a kreatív, ambiciózus energia van szükségünk az első szakaszban egy ötletem egy projekt hívni. Ez az energia, akkor szükségessé elvének alkalmazását a poharak és a víz, hogy hozza nekünk az érzés, érzelem és az intuíció, hogy inspirálja és mozgassa minket a projekt kezét Cigánykártya. Most már alkalmazásának Air elem és a kardok szervezése a mi érzelmek és érzések, hogy a kontroll alkalmazásával logika és az értelem. Erre azért van szükség, hogy mozog a projekt ésszerű és racionális szempontból. Mindhárom elem nem nyilvánul materializációját hatása nélkül az érméket, és a föld elem, amely hatályba lépteti az elképzelést, hogy a fizikai megnyilvánulása a projekt.
Az utolsó rész a Tarot fedélzet, hogy a bíróság kártyákat. Jelenleg 16 bírósági cards együtt ezután négy részből áll négy kártya által képviselt cigánykártya mind a négy egyéni színeket. Ismét, hasonlóan a rendszeres kártya, jogunk van kártya, amely a királyok, királynők, lovagok és oldalak egyes cigánykártya színek. A bíróság kártyák működnek a kapcsolatot a nagyobb és kisebb misztikus, és megjelenik egy terjedt el, hogy egy egész sor körülmények között. Ezek a kártyák általában képviselik az emberek az életedben, vagy bármely elemét vagy szolgáltatást a saját személyiségét. Ezek biztosítják a cigánykártya érkezése egy új személy az életedben, vagy valaki, aki már egy részét, és meg fogja változtatni ezt befolyásolja egy adott helyzetben. Ezek a kártyák is jelenthet esemény megváltoztatta a körülményeket, az élet vagy az érkezés híreket, vagy egy üzenetet valakinek.
Megjelenése bíróság kártyák terjedésének lehetőség hozza a nagy mennyiségű, amit képviselnek. Ebben az esetben a legjobb módja annak, hogy meghatározza a valódi jelentését, hogy bízz az intuíció az olvasás a kártyák, ahelyett, hogy az a feltételezés, hogy mit gondol, kell, hogy jelentsen jóslás cigánykártyával! Ezek a kártyák néha zavaró lehet, de ha bízol a saját intuíció, soha nem sikerül!
Szóval lehet következtetni, az én értelmezésem a Tarot, hogy egyes részeit a kártya pakli számos területen az életünk, és hogy fix, de nem terület sokkal fontosabb, mint a másik. Minden szempontokat kell integrálni egyesíti a teljes szerkezetet. Ez a lényege a Tarot. Ez egy értékes eszköz, és észleli azokat a területeket, életünk amely nem felel meg az egyensúly, ami nekünk problémát a műveletben. Meghatározása után probléma maga, tudjuk majd használni a tanácsát a kártya, hogy megadja nekünk a legjobb, amit tehet, és a legvalószínűbb kimenetel következtében. De hogyan döntünk, hogy használni, hogy tanácsot teljesen rajtunk múlik. Mi vagyunk a mesterek a saját sorsát, sőt, mi teremtjük a saját életét a jövőben, nem számít, hogy melyik út a Tarot tanácsot adhat minket választani.
Saját kísérletek Tarot, hogy megértsem mennyire érzékeny a kártyákat, hogy a rezgés a személy kezelő őket. A kártyák erős és gondosan megfelelően használják, és megjósolni a különböző szinteken. Bár erős a saját, azt hiszem, az igazi hatalom a Tarot vezeti végző személy a kártyákat, és végül év után gyakorlás, tanulás és kísérletezés különleges élményt magát és barátok között, meg lehet tanulni a Tarot nem csak vezérli isteni erők túl ellenőrzés, de testre a kártyákat belül dolgoznak a különböző szintű tudatos, tudatalatti és szuper tudatos elme, és hogyan a kártyák összhangban működnek amit tárolnak. Ez a szempont vitatja törvények érvényesülnek, mint a Tarot tisztán a kitalálta jövőnk vagy a végzet.

Szerző: Dr. Kulcsár Ferenc  2012.11.16. 00:51 Szólj hozzá!

Címkék: tarot különbség cigánykártya

A bejegyzés trackback címe:

https://joslasciganykartyaval.blog.hu/api/trackback/id/tr424909498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása