Azáltal, tanulmányozza az átvonulás a külső bolygók, mint a Plútó, Uránusz, Neptunusz, Saturn, Jupiter és az Észak-és Dél-Node, mi jobban megértsék a várható fejlesztések hosszabb ideig. Azáltal tanulmányozása mozgásának a bolygók különböző jeleit és házak az állatöv kapcsolatban a nap jele született személyek képesek vagyunk események során több ezer év alatt asztrológusok megjósolni. Ezeket az észrevételeket lehet reprodukálni újra és újra, és ez az, hogy a használati trendeket megjósolni, hogy mi fog történni az életedben, nem csak a jövő évben, hogy az elkövetkező években.

Az átvonulás a Plútó, Neptunusz, az Uránusz és a karmikus csomópontok sokat mondani a transzpozonok problémák az életben, és hogy mi fog történni az embercsoportok, nemzetek, és még a Föld egészét. Amikor ezek a bolygók szerint intim kapcsolata van a személyes vagy belső bolygók a horoszkóp akkor valóban nagyobb hatással, hogy mi történik veled, a következő évben, vagy úgy. Pluto például foglalkozik átalakító folyamatok és megszabadulni azoknak a dolgoknak az életedben, amelyek akadályozzák a fejlődést. Neptunusz sokkal mondani az anyagi és szellemi szempontból az élet, míg az Uránusz a hirtelen és nagyon hirtelen az ő szakma. A karmikus csomó beszélnek múlt és jövő karmikus kérdések és milyen tanulságokat meg kell tanulni kezelni ebben az életben.

A Szaturnusz és a Jupiter bolygó több személyes befolyása cigánykártya és átszáll minden állatöv sokkal rövidebb, mint a ültethető bolygók. Saturn tölti durván körülbelül 2 1/2 év megjelölés Jupiter körülbelül 1 év. Ez a két bolygó sokat mondani a közelgő trendeket és ezek általában elég gyakran használják, hogy az éves előrejelzés. Az Észak-és Dél-Node körülbelül 18 hónapot tölteni a megjelölés és retrográd az állatöv keresztül az ellenkező irányba, és is fel lehet használni, hogy meglehetősen pontos éves cigánykártya.Marie Lenormand volt a 19. századi párizsi jósnő amelyek hatáskörét, hogy elmondja a jövő annyira mély cigánykártya, hogy ő volt az úgynevezett "A Szibilla a Faubourg Saint-Germain." Ms. Lenormand konzultált ezer a legbefolyásosabb embere Európában. Ő rendszeresen látogatják Josephine cigánykártya jóslás, és megjósolta a felemelkedését és bukását Napóleon, de Josephine elvált Napóleon.

Madame Lenormand annyira szentelt neki, művészet, ő egy testreszabott pakli 36 kártyát használt saját design. Minden kártya egynél több jelentése van. A legtöbb terjed értelmében az egyes kártya egy adott olvasatban közvetlenül kapcsolódik a közelsége a kártya, hogy a személy képvisel az a mérés. A fedélzet itt használt még nem tették közzé, több mint 75 éve, tehát itt van egy ritka lehetőség az Ön számára, hogy a kártyák egy mester jósnő használatát, hogy a saját kenhető.

Szerző: Dr. Kulcsár Ferenc  2012.11.19. 00:27 Szólj hozzá!

Címkék: cigánykártya más kártya cigánykártyával

A bejegyzés trackback címe:

https://joslasciganykartyaval.blog.hu/api/trackback/id/tr174913831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása