Az asztrológia nagyon ellentmondásos, és jelenleg (a 1998, ez megváltozik a közeljövőben) akkreditált főiskolai oktatás nem áll rendelkezésre az asztrológiában, hogy az a tény, hogy az asztrológia jelenleg nem jól kapta a legtöbb tudományos körökben példa a.

Ne feledje, hogy senki sem bizonyította, hogy az asztrológia működik. Sok különböző ötleteket, hogy hogyan és miért asztrológia is dolgozni, de nincs egyértelmű válasz kimutatták, hogy az elégedettség minden asztrológusok. Az asztrológia tanulmányozása közötti korreláció égi jelenségek és a viselkedés a földön, de miért ez az összefüggés létezik?

Számos lehetséges válasz, és nem megyek bele. Ne feledje, hogy hiányzik az egyértelmű magyarázat arra, miért kellene a korreláció létezik, vagy az a tény, hogy létezik ilyen korreláció abszurdnak tűnik, hogy sok tudós és nem tudós egyaránt, önmagában nem teszi asztrológia tudománytalan. A tudósok elemzik összefüggések és tökéletesítik képességét ezek alapján összefüggések megjósolni, anélkül, hogy tudnánk, miért korreláció. A szakértők hangsúlyozzák, a tudományos módszer, hogy a tudomány végül arról, hogy megfigyelések és elméletek segítenek megérteni a megfigyelések.

Szerző: Dr. Kulcsár Ferenc  2012.11.19. 00:21 Szólj hozzá!

Címkék: különbség roma-jóslás

A bejegyzés trackback címe:

https://joslasciganykartyaval.blog.hu/api/trackback/id/tr94913829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása