Annak érdekében, hogy segítsen a közösség Tarot cigánykártya, ajánlottam a részleteket minden lelkes Tarot kezdők, aki meg akarta gyakorolják írásban Tarot. Szóval, az alábbiakban talál néhány lelkes olvasók, akik készek és hajlandók, ingyenes mini tarot olvasmányok cserébe jó cigánykártya, konstruktív visszajelzés.

Ingyenes Tarot Olvasás cserébe visszacsatolás. Hogyan lehet igényelni ingyenes Tarot Reading egy valós személy. Ahhoz, hogy be kérelmet egy ingyenes tarot az alábbi linkekre, hogy vegye fel a közvetlen kapcsolatot az olvasók (vagy kattintson a jobb gombbal a linket az e-mail másolat) kattintással útvonalon. Adja meg az adatait, beleértve a teljes név, e-mail cigánykártya, születési dátumát és a kérdés a Tarot. Ez is segít, kapsz egy kis képet magát.

Miután az ingyenes tarot, akkor van szükség, hogy a kellő időben és konstruktív visszajelzést a leolvasást. Mondd el az olvasók, hogy a Tarot segített nektek, vagy hogyan tudják javítani tudásukat. Megjegyezzük, hogy a Tarot Reader alatt nagylelkűen időt és energiát a szabad tarot mérés célja, hogy a nyilvánosság számára, és visszajelzést biztosítanak számukra az alku része cigánykártya. Önnek nem kell fizetnie a pénzt, de meg kell. "Pay" visszajelzéssel


Vicki-ree-free-tarot readingsVicki-ree - Vicki-ree olvasta Tarot a család és a barátok sok éve, és úgy érzi, hogy sokkal többet tanulni és adni. Bár ő tartja magát, hogy egy amatőr, ő úgy érzi, hogy eljött az ideje, hogy ágaznak képességeiket javítani kell. Vicki-ree szereti az ötlet, hogy hasonló gondolkodású emberek kap egy ingyenes olvasat cserébe visszajelzést. Ő nagyon izgatott a leolvasás más emberek, ahogy mindig. A szenvedély, hogy segítsen másoknak, ahogy megpróbálja, hogy világos és tömör üzenetek Ahhoz, hogy egy ingyenes olvasat cserébe visszajelzést, kérjük, e-mail Vicki-ree és küldje el az első nevét, korát és ha lehetséges, egy fényképet magadról.

Szerző: Dr. Kulcsár Ferenc  2012.12.26. 00:58 Szólj hozzá!

Címkék: tarot különbség cigánykártya

A bejegyzés trackback címe:

https://joslasciganykartyaval.blog.hu/api/trackback/id/tr44981794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása